Åbent hus

– for samarbejdspartnere

Den 24. maj og d. 1. juni inviterede CCdent alle samarbejdspartnere til åbent hus, så alle kunne møde teamet bag CCdent og komme helt tæt på produktionen i laboratoriet. 

Det blev til to begivenhedsrige aftener med faglig udveksling, da CCdent, i samarbejde med DentsplySirona, åbnede dørene op hvor tandlæger, klinikledere og tandplejere, i samarbejde med DentsplySirona.

Vores samarbejdspartnere fik mulighed for at komme helt tæt på tandteknikerproduktionen og kunne desuden høre om de mål, som CCdent’s ledelse har sat for det “Nye CCdent”. Hege Rui Sommeret kunne blandt andet fortælle, at et af de mål der står højest på listen, er at styrke kommunikationen og samarbejdet mellem tandlæger og tandteknikere, så vi sammen kan udvikle førsteklasses tandløsninger til vores patienter.

På aftenen blev Ccdents samarbejdspartnere præsenteret for CCdents arbejdsprocesser, med et unikt indblik arbejdsprocedurerne i henholdsvis CAD/CAM, samt fast og aftagelig protetik. Derudover kunne alle gæster få et indblik i de nyeste fremskridt inden for Dentsply Sironas digitale workflow.

Det var berigende at kunne have ansigt til ansigt samtaler og udveksle faglig viden.

Vi er meget taknemmelige for vores stærke samarbejder og det betyder meget for os, at så mange af vores samarbejdspartnere mødte op for at høre om vores arbejdsprocesser og visioner.
Vi ser frem til bygge videre på den gensidige inspiration og udveksling af viden, som vi oplevede under åbent hus-arrangementet.